Leppoisa olokeskus
 


Vanhamäki

Vanhamäki on monien mahdollisuuksien olokeskus luonnon helmassa kauniin Jauhojärven rannalla, aivan Suonenjoen kupeessa.

Kuten sanonta kuuluu kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Suosittelemme kurkkaamaan meidän gallerian, koska kuvista näet aidoimmillaan, millainen paikka Vanhamäki on.
Meitä kannattaa seurata Facebookissa ja Instagramissa. Päivitämme ahkerasti kuvia ja videoita, 
mitä kaikkea Vanhamäki mahdollistaa.

LOUNASLISTA IHAN SIVUN ALHAALLA.

Lastensuojelupalvelut löydät uudesta osoitteesta: www.vanhis.fi 

Kahden yön ja sitä useamman yön varauksiin -30% koko varauksesta.
Käytä varauksessa koodia: vanhamaki30

Varaa majoitus

Ympäristö

Ympäristö on turvallinen olla ja viettää aikaa, kun kylän hälinät on vajaan parin kilometrin päässä ja pihassa toimivalla lastenkodilla on kokoajan ihmisiä paikalla. Pihapiiristä löytyy metsäleikkipuisto, ulkoilureitit (mtb, hiihto ja kävely).
Lue lisää
Majoitus

Meillä on idyllistä huonemajoitusta, lounasta arkisin 10.30 – 14.00, sekä pihapiirissä paljon nähtävää ja koettavaa, joten täällä viihtyy pidempäänkin. Tontillamme sijaitsee myös upea rantasauna.

Meillä on käytössä karavaanareille Matkaparkki palvelu. 

Lue lisää


 Palvelut
Vanhamäellä toimii useampia yrittäjiä palveluineen. Meiltä  löydät palvelut pyärävuokraamosta, ongelmanratkaisupeliin, kuntosaliin, hevostalliin sekä urheiluhierojaan. Pihapiirissä idyllisessä navettarakennuksessa on myös aina auki oleva automaattikahvila. 

 

Lue lisää

 


Aina Auki Kahvila

Pihapiirin navetta rakennuksessa palvelee kahvila joka nimensä mukaan on aina auki. Kahvilassa pääset nauttimaan laadukasta pienpaahtimokahvia, 3kaverin jäätelöitä, paikallisen Maitomaan kaurajuomia tai vaikkapa JungleJuiceBarin smoothieta. Muitakin herkkuja toki näiden lisäksi löytyy. Kahvilaan voit tulla juuri sellaisena kuin olet, automaatit palvelee sinua tulit sitten vaikka hiihtäen hikipäisenä tai pulkkamäestä pipo lumessa. Istumapaikkoja on reilusti ja nekin on huomioitu sitten, että jokaiselle kulkijalle löytyy sopiva.


 


Ryhmien toiminta­päi­vät

Ryhmille toimintapäiviä ympäri vuoden. Päivän ohjelma voi koostua Vanhamäellä toimivien yrityksien palveluista tai voitte järjestää ohjelman myös itse.

Kuntokeskus Timmin liikuntapalvelut, Savo Cyclesin sähköpyörät, Experiencegame Suonenjoen arvoituspelit sekä Wanhamäen Tallin ratsastuspalvelut, hevoskärry tai -rekiajelut. Suonenjoen Ladun retkeilyvälinevuokraamo.


Juhla ja pitopalvelut

Vanhamäellä on mahdollisuus järjestää juhlia ja kokoontumisia viihtyisissä tiloissa ja nauttia herkullisista tarjoiluistamme.
Hyödynnämme ruokapalveluissamme  paikallisten yritysten lähi- ja luomuraaka-aineita. Tiloissamme onnistuu isommatkin juhlat, pääsaliin mahtuu 60 henkilöä ja erillisiin kabinetteihin sen lisäksi 36 henkilöä.
Tiedustelut ja varaukset: info(at)vanhamaki.fi tai puh. 040 702 4276
Leivomme tilauksesta asiakkaillemme kakkuja, piirakoita ym. leivonnaisia. Myös ruokatilaukset juhliin ja muihin tilaisuuksiin onnistuvat kauttamme.


Lounas
Lounas tarjolla arkisin 10.30 - 14.00.
Lounas aikuisilta 12€. 
8-12v 7.90€ / 3-7v 5.90€ / alle 3v 0€.
Lounaan lisäksi tarjoamme runsaan salaattipöydän, juomat, leivät ja jälkkärin kahveineen.
Lounaseduista meille käy Epassi, Edenred ja Smartum.
0505275001  keittio@vanhamaki.fi


 

X

Viikko 28


Maanantai

Runsas salaattipöytä
Intialainen voikana
Kasvistäytteiset paprikat L.G
Hedelmäkiisseli


Tiistai

Runsas salaattipöytä
Tonnikalalasagne L,G
Perinteinen nakkikastike ja pottumuusi L,G
Mansikkavaahto


Keskiviikko

Runsas salaattipöytä
Parmesankala L,G
Lihamureke ja kananmunakastike L,G
MustaherukkarahkaTorstai

Runsas salaattipöytä
Kanaenchilados L
Sipulirenkaat ja kevätkääryleet
Savuchilimajoneesia
DaimmoussePerjantai

Runsas salaattipöytä
Paholaisen possua L,G
Aurajuusto-paprikamunakas L,G
Marjapiirakka ja vaniljavaahto