Leppoisa olokeskus
Jauhojärven rannalla


Majoitus Vanhamäen Olokeskuksessa 45€/yö 1hh & 65€/yö 2hh

 

Hei varaaja! Varaukset majoittumiseen Airbnb:n kautta tai sähköpostilla info@vanhamaki.fi
Idyllistä huonemajoitusta Jauhojärven rannalla. Hintaan sisältyy aina lakanat ja pyyhe huoneeseen sängylle viikattuina. Lakanamme voivat olla vähän ruttuisia kun edullisen hintatason vuoksi emme niitä silitä, mutta se ei varmasti unta haittaa, koska takaamme että ne ovat puhtaat ja tuoksuvat raikkaalle. Sänky tosiaan tulee meillä osata itse pedata, muuten olemme kyllä huoneen siivonneet ja laittaneet valmiiksi. Panostamme muutenkin tilojemme puhtauteen ja lupaamme aina puhtaat ja raikkaat tilat missä ikinä täällä aikaasi vietätkään.

 

Majoittujien yhteiskäytössä on runsaasti wc-tiloja, suihkuja ja sähkösauna päärakennuksessa. Pieni keittiö löytyy johon saa omaa evästä säilöön ja voi hoitaa pienien eväiden valmistuksen. Pihalla on grillikota ja laavu joista löytyy polttopuut ja maggaratikut ja ne on majoittujien vapaassa käytössä, joten siellä voi nauttia tulen äärellä vaikka tunnelmallisen iltapalan.

 

Paikkahan sijaitsee lähellä rantaa ja siellä on laituri josta pääsee pulahtamaan puhtaaseen Jauhojärven veteen uimaan.
Rannassa olevia soutuveneitä ja kajakkeja saa vapaasti käyttää.

 

 


Meillä on käytössä yhden- ja kahdenhengen huoneita, toiveen huoneesta voi kirjoittaa varauksen yhteydessä lisätietoihin.
Majoitus on hyvä varata 48h puskurilla, eli älä tee nettikaupasta varausta esim. Perjantaina 12.00, jos ajattelet saapuvasi samaisena perjantaina vaikka 18.00, silloin ole yhteydessä suoraan info@vanhamaki.fi tai soita 050 463 2115. Emme ole ihan joka päivä paikalla, niin siksi varauksen ja majoituksen välillä on hyvä olla 48h puskuri.

Huoneen luovutus lähtöpäivänä 12.00

 

Hei varaaja! Varaukset majoittumiseen voi tehdä toistaiseksi vain Airbnb:n kautta!