Leppoisa olokeskus
 

Palvelut Vanhamäellä

 

 Savo cycles pyö­rä­vuo­kraa­mo
Tarjoamme fatbike vuokrausta Suonenjoella. Hyvät pyörät. Fatbiket kokoa M, laaja käyttäjäkunta. Tervetuloa asiakkaaksemme!

 

Kotisivuille

Aina Auki Automaattikahvila

Pihapiirissä idyllisessä navettarakennuksessa palvelee asiakkaita täysin uudenlainen aina auki oleva automaattikahvila. Kahvilassa on tarjolla Joensuulaisen pienpaahtimo Unison Coffeen kahvit/kaakaot, 3kaverin jäätelöt, lisäksi virvokkeita ja pientä purtavaa.
Alla olevasta linkistä pääset varaamaan aina auki kahvilan kokoustilan käyttöösi.


Aina auki kokoustilan varauskalenteri

Wanhamäen talli

Wanhamäen talli on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu. Tällä hetkellä tallissa asustaa vaihtelevasti n. 15 opetuskäytössä olevaa hevosta ja ponia, näiden lisäksi tallissa asustaa ratsastuskoulun asiakkaiden omia hevosia ja poneja.

Kotisivuille 

Kuntokeskus Timmi
Kuntokeskus Timmi on enemmän kuin ainoastaan hyvä harrastuspaikka / hyvä kuntosali. Se on meidän kaikkien yhteinen kuntokeskus, jossa nautitaan liikunnan erimuodoista ikään tai kuntotasoon katsomatta. Kuntokeskus Timmin asiakkaat, yhdessä henkilökunnan kanssa luovat loistavan paikan sinulle aloittaa uusi harrastus, tai kokeneemmalle kuntoilijalle erinomaisen paikan kasvattaa omaa kuntoaan joko omatoimisesti, tai yhdessä meidän Personal Trainereiden kanssa.

Kotisivuille