Leppoisa olokeskus
Jauhojärven rannalla

Palvelut Vanhamäellä

Meidän omien pal­ve­lui­den lisäksi Vanhamäen lä­hi­pii­ris­tä löytyy useita yrittäjiä.

 Savo cycles pyö­rä­vuo­kraa­mo
Tarjoamme fatbike vuokrausta Suonenjoella. Hyvät pyörät. Fatbiket kokoa M, laaja käyttäjäkunta. Tervetuloa asiakkaaksemme!

Kotisivuille

Kuntokeskus Timmi

Kuntokeskus Timmi on enemmän kuin ainoastaan hyvä harrastuspaikka / hyvä kuntosali. Se on meidän kaikkien yhteinen kuntokeskus, jossa nautitaan liikunnan erimuodoista ikään tai kuntotasoon katsomatta. Kuntokeskus Timmin asiakkaat, yhdessä henkilökunnan kanssa luovat loistavan paikan sinulle aloittaa uusi harrastus, tai kokeneemmalle kuntoilijalle erinomaisen paikan kasvattaa omaa kuntoaan joko omatoimisesti, tai yhdessä meidän Personal Trainereiden kanssa.

Kotisivuille

Wanhamäen talli

Wanhamäen talli on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu. Tällä hetkellä tallissa asustaa vaihtelevasti n. 15 opetuskäytössä olevaa hevosta ja ponia, näiden lisäksi tallissa asustaa ratsastuskoulun asiakkaiden omia hevosia ja poneja.

KotisivuilleHen­gi­tys­val­men­ta­ja sekä lau­lun­opet­ta­ja Villit Väreet
Kokonais­valtaista hyvin­vointia ja oivallusten riemua. Hengittämisen, äänenkäytön ja ihmisenä kasvamisen valmennuksia, jotka auttavat Sinua voimaan kokonais­valtaisesti paremmin!