[wooslider slider_type="slides" layout="text-left" overlay="natural" thumbnails="default" link_slide="true" display_title="true" imageslide="true" order="DESC" order_by="date" size="full"]

Vanhamäki säätiö

Lasten ja lapsiperheiden eteen tehtävä työ on käynnistynyt Vanhamäellä jo vuonna 1995, kun Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pohjois-Savon piiri aloitti leiri- ja työpajatoiminnan vanhoissa kunnalliskodin tiloissa. Vanhamäen työhön ovat aina kuuluneet monikulttuurisuus, erilaiset kuntouttavat työtoiminnan muodot ja vapaaehtoistoiminta. Säätiön sääntöjen mukaisesti sen toiminta on yleishyödyllistä.

Vanhamäen lastenkoti on perustettu vuonna 2004 ja toimintaa ylläpitää Vanhamäki säätiö. Vuoden 2012 alussa Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pohjois-Savon piiri yhdistyi kolmen muun MLL piirin kanssa MLL Järvi-Suomen piiriksi ja tuolloin myös Vanhamäen Hyvinvointikeskuksen toiminnat siirtyivät kokonaisuudessaan Vanhamäki säätiölle.

Vanhamäen Hyvinvointikeskuksen toimintamuotoja ovat mm. luomuviljely, ruoka- ja juhlapalvelut sekä kokouspalvelut. Pihapiirissä on myös syksyllä 2016 avattu kaikille avoin metsätoimintapuisto Metsämansikka.