[wooslider slider_type="slides" layout="text-left" overlay="natural" thumbnails="default" link_slide="true" display_title="true" imageslide="true" order="DESC" order_by="date" size="full"]

Päärakennus

Päärakennuksemme palvelee teitä ruokailuissa ja kokouspalveluissa

Päärakennuksen ruokasaliin mahtuu n. 50-60 henkilöä.

Alakerrassa ovat lisäksi kokoushuone, keittiö ja toimistotilat.

Navetan vintti

Navetan vintin Maalaiskahvila on sopiva tila pienimuotoisiin kokouksiin ja koulutuksiin, kun asiakasmäärä on enimmillään 40 henkilöä.

Maalaiskahvilan varustukseen kuuluvat dataprojektori, valkokangas ja fläppitaulu. Kahvitarjoilu etukäteen tilaten, lounasmahdollisuus arkipäivisin klo 11-13 päärakennuksessa.

Laavu ja kota

Laavu ja kota ovat vapaasti käytettävissä metsätoimintapuisto Metsämansikan yhteydessä. Talvella alueelle on kaupungin ylläpitämä latuyhteys.

Lions Club Suonenjoki Soittu rakensi talkoilla kodan kesällä 2019.

Rantasauna

Rantasaunan tiloihin mahtuu keralla n. 15-20 henkilöä ja saunaan 7-8 henkilöä. Varusteluun kuuluu puulämmitteisen saunan lisäksi oleskelutilat sekä takkahuone ja ulkoterassi. Rantasaunan asiakas lämmittää itse.

Oleskelutilasta on näkymä Jauhojärvelle. Hyvä uimaranta ja laituri. Makkaranpaistopaikka (avonuotio) on rannassa ja viereisellä laavulla. Juomavesi noudetaan päätalolta.

Rantasaunalla järjestät järvimaisemassa mm. kokoukset, tapaamiset ja illanistujaiset.

Keittiöstämme on mahdollisuus tilata saunalle pikkupurtavat toivomuksen mukaan (henkilömäärä tilauksille iltaisin ja viikonloppuisin min 15 hlöä, arkisin myös isot ryhmät vain ennakkotilauksesta). Tilattujen tarjoiluiden nouto päätalon keittiöltä sovittuna aikana. Pyydä tarjous: info(at)vanhamaki.fi

Rantasaunan vuokra:
* 100 € /puoli päivää arkipäivisin esim. kokoustilana (ei saunomista)
* 150 € /päivä tai ilta (sis. saunominen)