[wooslider slider_type="slides" layout="text-left" overlay="natural" thumbnails="default" link_slide="true" display_title="true" imageslide="true" order="DESC" order_by="date" size="full"]

Päärakennus

Päärakennuksemme palvelee teitä ruokailuissa ja kokouspalveluissa

Päärakennuksen ruokasaliin mahtuu n. 50-60 henkilöä.

Alakerrassa ovat lisäksi kokoushuone, keittiö ja toimistotilat.

Syke-talo

Syke-talo on sopiva paikka suurempiin kokouksiin ja tapahtumiin.

Henkilömäärä enintään 300 hlöä, tilan koko 513 m2

Kuntosaliosasto takaosassa erotetaan juhlien ym. ajaksi liikkuvilla panelisermeillä.

Syke-talon varusteluihin kuuluu valkokangas, dataprojektori, esiintymislava, piano ja äänentoistolaitteet.

Navetan vintti

Navetan vintin Maalaiskahvila on sopiva tila pienimuotoisiin kokouksiin ja koulutuksiin, kun asiakasmäärä on enimmillään 40 henkilöä.

Maalaiskahvilan varustukseen kuuluvat dataprojektori, valkokangas ja fläppitaulu. Kahvitarjoilu etukäteen tilaten, lounasmahdollisuus arkipäivisin klo 11-13 päärakennuksessa.

Laavu ja kota

Laavu ja kota ovat vapaasti käytettävissä metsätoimintapuisto Metsämansikan yhteydessä. Talvella alueelle on kaupungin ylläpitämä latuyhteys.

 

 

 

Lions Club Suonenjoki Soittu rakensi talkoilla kodan kesällä 2019.

Rantasauna

Rantasaunaan mahtuu keralla n. 16 asiakasta. Varusteluun kuuluu puulämmitteisen saunan lisäksi oleskelutilat sekä keittiö-takkahuone yhdistelmä (keittiössä vain keittolevy ei uunia) ja ulkoterassi. Rantasaunan asiakas lämmittää itse.

Oleskelutilasta on näkymä Jauhojärvelle. Hyvä uimaranta ja laituri. Makkaranpaistopaikka (avonuotio) on rannassa. Juomavesi noudetaan päätalolta.

Rantasaunalla järjestät järvimaisemassa mm. kokoukset, tapaamiset ja illanistujaiset.

Keittiöstämme on mahdollisuus tilata saunalle pikkupurtavat toivomuksen mukaan (henkilömäärä tilauksille iltaisin ja viikonloppuisin min 15 hlöä, arkisin myös isot ryhmät vain ennakkotilauksesta). Tilattujen tarjoiluiden nouto päätalon keittiöltä sovittuna aikana. Pyydä tarjous: info(at)vanhamaki.fi

Rantasaunan vuokra 100 € päivä tai ilta. Sovittavissa valmiiksi lämmitettynä tai itse lämmittäen (puusauna).

Järjestämme saunalle myös ohjattuja hoitohetkiä, kuten yrttijalkakylpy. Kysy lisää rentouttavista hoitopaketeista omalle ryhmällesi!