1659533048961_vanhamaki-kartano-me.jpg
Vanhamäen Hy­vin­voin­ti­kes­kus

Majoitu meillä

Idyllistä huonemajoitusta Juhojärven rannalla.

Kaunis ympäristö
keittiö sekä grillikota
Ranta, suihkut, saunat sekä kajakointi
Palvelut lähellä
Hinnat alkaen

45€*

/yö
Osta nyt!
1661196744004_20200716_094308-scaled-me.jpg

Majoitus Vanhamäen Hy­vin­voin­ti­kes­kuk­sel­la

Idyllistä huonemajoitusta Jauhojärven rannalla. Hintaan sisältyy aina lakanat ja pyyhe huoneeseen sängylle viikattuina. Lakanamme voivat olla vähän ruttuisia kun edullisen hintatason vuoksi emme niitä silitä, mutta se ei varmasti unta haittaa, koska takaamme että ne ovat puhtaat ja tuoksuvat raikkaalle. Sänky tosiaan tulee meillä osata itse pedata, muuten olemme kyllä huoneen siivonneet ja laittaneet valmiiksi. Panostamme muutenkin tilojemme puhtauteen ja lupaamme aina puhtaat ja raikkaat tilat missä ikinä täällä aikaasi vietätkään.


Majoittujien yhteiskäytössä on runsaasti wc-tiloja, suihkuja ja sähkösauna päärakennuksessa. Pieni keittiö löytyy johon saa omaa evästä säilöön ja voi hoitaa pienien eväiden valmistuksen.

Pihalla on grillikota ja laavu joista löytyy polttopuut ja maggaratikut ja ne on majoittujien vapaassa käytössä, joten siellä voi nauttia tulen äärellä vaikka tunnelmallisen iltapalan.

Paikkahan sijaitsee lähellä rantaa ja siellä on laituri josta pääsee pulahtamaan puhtaaseen Jauhojärven veteen uimaan.


Rannassa olevia soutuveneitä ja kajakkeja saa vapaasti käyttää.

Meillä on käytössä yhden- ja kahdenhengen huoneita, toiveen huoneesta voi kirjoittaa varauksen yhteydessä lisätietoihin.


Majoitus on hyvä varata 48h puskurilla, eli älä tee nettikaupasta varausta esim. Perjantaina 12.00, jos ajattelet saapuvasi samaisena perjantaina vaikka 18.00, silloin ole yhteydessä suoraan info@vanhamaki.fi tai soita 050 463 2115. Emme ole ihan joka päivä paikalla, niin siksi varauksen ja majoituksen välillä on hyvä olla 48h puskuri.


Lisäyöt ovat edullisia 20€ yö / hlö ja niille kaupassa on oma tuotteensa ja lisää niitä ostoskoriin sen mukaan kuinka kauan haluat meillä majoittua.

Huoneen luovutus lähtöpäivänä 12.00

Hei varaaja! Varaukset majoittumiseen voi tehdä toistaiseksi vain Airbnb:n kautta!

Vanhamäen Hy­vin­voin­ti­kes­kus

Van­ha­mäen­tie 122, 77600 Suo­nen­jo­ki

Puhelin 050 463 2115 info@vanhamaki.fi

www.vanhamaki.fi

Tekijänoikeudet 2022 Cevera.